Menu Close

Golfverzekering, met een gerust hart de green op

Golfverzekering

Golf is een bijzondere sport en niet zonder risico’s. Er is de kans op een ongeval en ook met het materiaal kan er iets gebeuren. Met een goede golfverzekering dek je deze risico’s af. Vander Haeghen heeft aan alles gedacht bij de ontwikkeling van hun golfverzekering.

Ongeval

Een ongeval is snel gebeurd en kan voor veel overlast zorgen. Denk alleen al maar aan het jaarlijks lidgeld wat bij golf behoorlijk kan oplopen.

Persoonlijke ongevallen

Bij een lichamelijk ongeval tijdens het golfen is er een kapitaal verzekerd van € 25.000 bij overlijden of totale blijvende invaliditeit.

Terugbetaling lidgeld

Wanneer je door een ongeval in de onmogelijkheid verkeert om te spelen betaalt de golfverzekering het lidgeld terug. Er is een wachttijd van 60 dagen en er wordt maximum € 2.500 betaalt.

Materiële schade

Goede clubs zijn niet goedkoop. Het is dan ook zeer vervelend als er iets met jouw golfuitrusting gebeurd. In geval van diefstal met inbraak, verlies tijdens de reisweg of accidentele schade aan de uitrusting voorziet de golfverzekering een dekking voor de herstellingskosten of de aankoop van gelijkwaardig materiaal. De maximale schadevergoeding hangt af van het verzekerde bedrag, dit gaat van € 1.250 tot € 7.500.

Als je in het buitenland bent en je golfuitrusting wordt gestolen (met inbraak) of geraakt verloren tijdens de reisweg betaalt de verzekeraar zelfs € 75,00 om vervangend materiaal te huren. Zo kan je toch nog de green op in het buitenland.

Hole-in-One

Een Hole-in-one is wellicht de droom van iedere golfer. Lukt dit in een wedstrijd die georganiseerd wordt door een club? Dan ontvang je van de golfverzekering een vergoeding van € 200,00.

Je kunt al een golfverzekering afsluiten vanaf € 65,00 per jaar.

Meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.