Menu Close

Een supercar verzekeren? Dat is goedkoper dan je denkt!

De markt van exclusieve auto’s is hot. Er worden enorme bedragen neergeteld om een speciale auto te kunnen kopen. Deze bedragen blijven trouwens nog altijd maar stijgen. Wanneer je de duizelingwekkende aankoopprijzen ziet denken de meeste mensen dat de verzekeringspremies ook in deze lijn liggen…

Niets is echter minder waar! Omdat dit type auto’s zo bijzonder en zeldzaam zijn, is het gebruik heel anders dan bijvoorbeeld de Audi Q7 waarmee je iedere dag naar je werk rijdt. Op jaarbasis worden er maar enkele duizenden (of minder) kilometers mee gereden. En zeg nu zelf, als een opvallende auto wordt gestolen kan iedereen aanwijzen welke kant deze op is gereden. Omdat deze auto’s bijna altijd in een garage staan, zitten hier ook de grootste risico’s: brand of waterschade.

Wat kost het dan om zo’n auto te verzekeren? Dat hangt natuurlijk van je persoonlijke situatie af. Is dit enkel een auto waarmee je rijdt als de zon schijnt? Of durf je de bolide al eens zijn sporen te geven op het circuit?

Ben je in het bezit van een speciale auto zoals een Ferrari, Lamborghini, Bentley of Porsche en wil je de verzekeringsopties samen eens doornemen? Spring gerust eens binnen of maak een afspraak. De koffie staat klaar!