Menu Close

KMO

Of je nu al een gevestigde waarde bent of je bent net als zelfstandige gestart, je loopt risico. Het is belangrijk om deze risico’s af te dekken om onaangename verrassingen te voorkomen. Hiervoor kan je bij ons terecht.

Tijdens een gesprek gaan we samen kijken wat jouw risico’s precies zijn. Er zijn altijd een aantal voor de hand liggende risico’s maar naar mate we dieper op jouw situatie ingaan komen we vast en zeker een aantal zaken tegen waar je nog niet aan gedacht hebt. Zo staan meeste ondernemers wel stil bij een brandverzekering voor hun gebouwen maar denken ze niet aan een bedrijfsschadeverzekering. Terwijl een bedrijfsschadeverzekering vaak noodzakelijk is voor het voortbestaan van een onderneming na een schadegeval.

Een onderneming is steeds in beweging. Het is dan ook belangrijk om hier steeds op in te spelen. Daarom streven wij er altijd naar om op verschillende momenten samen de polissen nog eens door te nemen. In het enthousiasme van het uitbouwen van een onderneming kunnen er zo maar extra risico’s naar boven komen zonder dat je hier bij stilstaat.

Wanneer je bedrijf goed verzekerd is, is het tijd om naar jezelf te kijken. Wat als je niet meer kunt werken. Hoe kan je dan je inkomen beschermen?  Wat met pensioen? Wat is fiscaal gezien de voordeligste manier om ervoor te zorgen dat je straks een zorgeloze oude dag hebt? Ook voor deze risico’s werken wij een plan uit op dat afgestemd is op jouw situatie.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.

Maak een afspraak