Menu Close

Over ons

Mencke Verzekeringen in Pelt werd in 2013 opgericht door Geert Mencke. Na een loopbaan van 34 jaar bij de Rabobank kon Geert zich beroepen op decennia ervaring in de verzekeringswereld, zowel in België als in Nederland. Vanaf de oprichting is Jelle Mencke eveneens actief binnen Mencke Verzekeringen.

In 2023 ging Geert met welverdiend pensioen en trad Niels Vandebroek toe tot het team om het kantoor te versterken. Jelle en Niels zetten de activiteiten van Mencke Verzekeringen BV voort met dezelfde sterke normen en waarden.

Bij ons kan je terecht voor je al je verzekeringen. Door je verzekeringen op één plaats onder te brengen kan alles perfect op elkaar worden afgestemd. Zo voorkom je onder- of oververzekering. Verder helpen wij je graag met opbouwen van aanvullend pensioen en het beheer van jouw vermogen.

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar zijn we niet gebonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Ons doel is om samen met jou de oplossing te vinden die het beste aansluit op jouw behoeften, zowel qua voorwaarden als premies.

Waarom kiezen voor Mencke Verzekeringen?

  • Onafhankelijk.
  • Maatwerk: elke financiële situatie is uniek en vereist een persoonlijke aanpak.
  • Transparantie: geen ingewikkeld taalgebruik, wij communiceren in menselijke taal.
  • Actief beheer van je portefeuille.
  • Wij staan aan jouw kant. Wij verdedigen jouw belangen.

Team

Jelle Mencke

Jelle heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd binnen de verzekeringswereld. In 2022 behaalde hij het Postgaduaat Personal Financial Planning aan de Flanders Business School.

Jelle is gepassioneerd door auto’s en horloges. Het grootste deel van zijn vrije tijd wordt hier dan ook aan besteed. Of het nu gaat om Formule 1 of een collectie oldtimers, op het moment dat iets 4 wielen heeft, heeft het zijn aandacht.

Niels Vandebroek

Niels heeft bijna 10 jaar ervaring in de financiële sector. Hij heeft deze opgebouwd bij verschillende banken. De laatste jaren was hij actief als personal banker. Sinds augustus 2023 is hij aan de slag bij Mencke Verzekeringen BV.

Niels is een voetballer in hart en nieren. In het weekend kan je hem op het veld vinden als speler in de eerste ploeg van Achel V.V..

Geert Mencke

Geert is sinds augustus 2023 op pensioen. Je komt hem dus niet iedere dag meer tegen op kantoor. Tijdens drukke periodes of vakanties springt hij geregeld bij waardoor het toch zou kunnen dat je hem nog eens aan de lijn krijgt.