Menu Close

Aston Martin verzekeren, dit bepaalt de premie

Eindelijk is het zover, je hebt jouw droomwagen kunnen bemachtigen. Een Aston Martin is puur rijplezier. Het is één van de weinige auto’s die goed genoeg zijn voor James Bond. Daar wil je natuurlijk maximaal van kunnen genieten. Door jouw Aston Martin goed te verzekeren kan jij met een gerust hart de weg op.

De volgende zaken hebben een invloed op het verzekeren van een Aston Martin:

Type

Natuurlijk speelt het een rol of het een nieuwe auto, youngtimer of oldtimer is. Bij deze verschillende type auto’s horen natuurlijk specifieke risico’s.

Gebruik

Naast het type heeft het gebruik van jouw Aston Martin ook een invloed op de verzekering. Gaat het over een Aston Martin DB11 waar je mee gaat werken als het weer het toelaat? Of ben je de gelukkige eigenaar van een Vantage GT8 die maar af en toe in het weekend buitenkomt? Aston Martin en motorsport gaan hand in hand. Ga je met jouw auto af en toe op het circuit? Ook dat speelt een rol bij het verzekeren van een Aston Martin.

Mocht het gebruik van de auto wijzigen, geef dit dan altijd door. Ga je toch een keer op het circuit meld dit. Zo voorkom je onaangename verrassingen als er iets misloopt.

Aantal auto’s

Ben je een verzamelaar van auto’s? Dan kan dit een invloed hebben op jouw verzekering. Je kunt maar in één auto tegelijk rijden. Dat wilt zeggen dat er dus een aantal voertuigen minder risico lopen. Let wel op, er zijn verzekeringsmaatschappijen die clausules opnemen binnen de polis waarbij er eigen risico’s gelden als er iemand anders in je auto rijdt. Laat je je vrienden dus meegenieten van jouw verzameling? Dan is het belangrijk om op veilig te spelen en dit te melden aan je verzekeraar.

Verder blijven natuurlijk de standaardcriteria van een autoverzekering ook gelden. Jouw leeftijd, schadeverleden, woonplaats, waarde van de auto… zullen ook een invloed hebben op de premie.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.

Maak een afspraak