Menu Close

Bentley verzekeren, dit bepaalt de premie

Eindelijk is het zover, je hebt jouw droomwagen kunnen bemachtigen. Een Bentley is de ultieme luxe op 4 wielen. Daar wil je natuurlijk maximaal van kunnen genieten. Door jouw Bentley goed te verzekeren kan jij met een gerust hart de weg op.

De volgende zaken hebben een invloed op het verzekeren van een Bentley:

Type

Vandaag heeft Bentley een zeer uitgebreid gamma dat gaat van oldtimers, tot SUV’s tot sportwagens. Bij deze verschillende types auto horen natuurlijk specifieke risico’s. Maatwerk is dan ook aan de orde.

Gebruik

Naast het type heeft het gebruik van jouw Bentley ook een invloed op de verzekering. Gaat het over een Bentley Bentayga waarmee je iedere dag gaat werken of ben je de gelukkige eigenaar van een Continental GT die alleen maar in het weekend af en toe wordt gebruikt?

Ga naar een rally en je komt ongetwijfeld spectaculaire Bentley oldtimers tegen. Neem je zelf ook regelmatig deel aan rally’s? Dan is het belangrijk om dit door te geven. Ook als het gebruik in de loop van tijd wijzigt, geef je dit best zo snel mogelijk door.

Aantal auto’s

Ben je een verzamelaar van auto’s? Dan kan dit een invloed hebben op jouw verzekering. Je kunt maar in één auto tegelijk rijden. Dat wilt zeggen dat er dus een aantal voertuigen minder risico lopen. Let wel op, er zijn verzekeringsmaatschappijen die clausules opnemen binnen de polis waarbij er eigen risico’s gelden als er iemand anders in je auto rijdt. Laat je je vrienden dus meegenieten van jouw verzameling? Dan is het belangrijk om op veilig te spelen en dit te melden aan je verzekeraar.

Verder blijven natuurlijk de standaardcriteria van een autoverzekering ook gelden. Jouw leeftijd, schadeverleden, woonplaats, waarde van de auto… zullen ook een invloed op hebben op de premie.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.

Maak een afspraak