Menu Close

Lamborghini verzekeren, dit bepaalt de premie

Eindelijk is het zover, je hebt jouw droomwagen kunnen bemachtigen. Een Lamborghini is puur rijplezier en daar wil je natuurlijk maximaal van kunnen genieten. Door jouw Lamborghini goed te verzekeren kan jij met een gerust hart de weg op.

De volgende zaken hebben een invloed op het verzekeren van een Lamborghini:

Type

Vandaag heeft Lamborghini een uitgebreid gamma dat gaat van oldtimers, tot SUV’s tot supercars. Bij deze verschillende types auto horen natuurlijk specifieke risico’s. Maatwerk is dan ook aan de orde.

Gebruik

Naast het type heeft het gebruik van jouw Lamborghini een invloed op de verzekering. Gaat het om een Lamborghini Urus die je dagelijks gebruikt of ben je de eigenaar van een Huracan die alleen maar in het weekend af en toe wordt gebruikt? Lamborghini en motorsport gaan hand in hand. Ga je met jouw auto af en toe op het circuit? Ook dat speelt een rol bij het verzekeren van een Lamborghini.

Mocht het gebruik van de auto wijzigen, geef dit dan altijd door. Ga je toch een keer op het circuit, meld dit. Zo voorkom je onaangename verrassingen als er iets misloopt.

Aantal auto’s

Ben je een verzamelaar van auto’s? Dan kan dit een invloed hebben op jouw verzekering. Je kunt maar in één auto tegelijk rijden. Dat wilt zeggen dat er dus een aantal voertuigen minder risico lopen. Let wel op, er zijn verzekeringsmaatschappijen die clausules opnemen binnen de polis waarbij er eigen risico’s gelden als er iemand anders in je auto rijdt. Laat je je vrienden dus meegenieten wan jouw verzameling? Dan is het belangrijk om op veilig te spelen en dit te melden aan je verzekeraar.

Verder blijven natuurlijk de standaardcriteria van een autoverzekering ook gelden. Jouw leeftijd, schadeverleden, woonplaats, waarde van de auto… zullen ook een invloed hebben op de premie.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.

Maak een afspraak