Menu Close

Je gezondheid beschermen

Vraag iemand naar zijn meest kostbare bezit en het antwoord luidt vaak: mijn woning, mijn auto… Het meest kostbare bezit wordt vaak over het hoofd gezien: je gezondheid. Een goede gezondheid is onbetaalbaar.

Natuurlijk kan het in stand houden van een goede gezondheid nogal wat kosten met zich meebrengen. Denk maar aan een noodzakelijke operatie. De kosten van een ziekenhuisopname kunnen behoorlijk oplopen. Dit risico kan je afdekken met een hospitalisatieverzekering. Op  deze manier hoef jij je niet druk te maken over de financiële gevolgen.

Bij een goede hospitalisatieverzekering kan je onder andere rekenen op een wereldwijde dekking, medicijnen die nodig zijn vóór en na de opname, tussenkomst bij een éénpersoonskamer, uitgebreide vergoeding bij zware ziekten…

Heb je een hospitalisatieverzekering via je werk? Ook dan onderneem je best nu al actie. Als je nu een “wachtpolis” afsluit, kan je wanneer je de hospitalisatieverzekering van je werk verliest nog steeds een betaalbare verzekering afsluiten. Ook de medische acceptatie vindt nu al plaats waardoor je nu al zeker bent dat je geaccepteerd wordt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.

Maak een afspraak