Menu Close

Prettige feestdagen

Net zoals de meeste mensen kunnen wij terugblikken op een zeer bewogen jaar. Twaalf maanden geleden had niemand kunnen voorspellen dat de impact van Corona zo een invloed op ons leven zou hebben. Twee lockdowns, de horeca die al maanden dicht is en niet te vergeten het “corona-kapsel” waar de meeste mensen ondertussen last van hebben.

Toch was 2020 voor Mencke Verzekeringen ook op een positieve manier een bewogen jaar. Eind november zijn we verhuisd van de Heerstraat naar de Groenstraat. Wij zijn bijzonder trots op ons nieuwe kantoor. Het is een moderne en prettige werkomgeving. Een feestelijke opening van het nieuwe kantoor was door Corona helaas niet aan de orde.

Zowel voor de wereld als voor ons is 2020 een jaar voor de geschiedenisboeken. Laat ons hopen dat de vaccins in 2021 hun werk doen en dat we terug kunnen naar normaal: naar de kapper gaan, lekker uiteten, vrienden en familie uitnodigen…

Wij wensen je prettige feestdagen een voorspoedig 2021!

Graag willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om te wijzen op onze gewijzigde openingsuren tijdens de feestdagen:

  • 24 december: gesloten
  • 25 december: gesloten
  • 31 december: gesloten
  • 1 januari: gesloten

Geert Mencke & Jelle Mencke