Menu Close

Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp

Het is niet altijd even eenvoudig om foto’s door te sturen of een document te scannen. Daarom zijn wij nu ook bereikbaar via Whatsapp en dit op ons normale nummer, +32 11 44 54 09.

Hoe communiceren via Whatsapp met ons?

Dit is heel eenvoudig. Open een nieuwe chat en kies “nieuw contact”. Voer onze gegevens in en sla op. Vanaf nu kan je via Whatsapp moet ons communiceren.

Tip: wil je een document via Whatsapp sturen omdat je niet kun scannen? Download dan een scanapplicatie op je GSM. Dan is het document duidelijk leesbaar. Wij kunnen in ieder geval de app “Scanbot” aanraden.

Wanneer en hoe communiceren?

Je mag altijd iets sturen via Whatsapp. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Natuurlijk hebben wij ook onze rust nodig en zullen wij reageren tijdens onze openingsuren. Als het gaat om een noodgeval, dan zullen we je uiteraard zo snel als mogelijk beantwoorden.

Je mag voor alle communicatie Whatsapp gebruiken. Om de conversatie overzichtelijk te houden is het wel aangewezen om voor de complexere zaken en uitgebreide verhalen te kiezen voor e-mail.

Wij hopen dat we je op deze manier nóg beter kunnen verder helpen.

Heb je een suggestie waarmee we onze service voor jou kunnen verbeteren? We horen het graag, vanaf nu ook via Whatsapp 😊.