Menu Close

Comfortabel genieten van je oude dag

Iedereen kijkt uit naar zijn pensioen. Eindelijk tijd om alles te doen wat je ooit hebt willen doen. Veel mensen staan er niet bij stil dat dan ook het je inkomen gaat veranderen. Je vertrouwde maandelijkse loon stopt en in plaats hiervan ontvang je jouw pensioen. Is dit wel voldoende om al die plannen waar te maken? Als je niet op tijd start met plannen en sparen kan het zijn dat jouw maandelijks inkomen fors zakt. Een onbezorgde oude dag is dan niet altijd meer mogelijk…

Om je op weg te helpen heeft de overheid zelfs het Pensioensparen en Langetermijnsparen in het leven geroepen. Beide producten zorgen voor een mooie belastingvermindering terwijl jij je pensioen aan het opbouwen bent.

Tip: op Gonna.be kan je eenvoudig een simulatie maken van jouw pensioen, wanneer je op pensioen mag en wat je zelf zal moeten sparen.

Naast het risico dat je te weinig pensioen krijgt, zijn er ook nog andere zaken belangrijk om te bekijken. Wat gebeurd er wanneer jij of je partner komt te overlijden. Heeft de overblijvende partner dan voldoende middelen om comfortabel verder te leven?

Samen met jou brengen wij al je risico’s in kaart. Dit is dan ons vertrekpunt voor een plan uit te werken waardoor je later niets te kort komt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.

Maak een afspraak